Villa lux pentru evenimente de de exceptie din viata voastra; cununii , botezuri,

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Ultima actualizare acum 10 luni
ID #205
600 Euro €
Villa lux pentru evenimente de de exceptie din viata voastra; cununii , botezuri,
Romania, Bucuresti, Bucuresti,
Modificat acum 10 luni

Descriere anunț

Luxury Mansion Party este un concept dedicat petrecerilor private și evenimentelor semnificative, de neuitat, din viața dumneavoastră (nunți, cununii, botezuri, zile onomastice, petreceri private, filmări, sedinte photo, petreceri la piscină.) evenimente corporate, evenimente culturale. meetinguri.

Villa este situata intr-un cartier nou chiar pe malul lacului, între doua păduri la o distanta de ccirca 20 minute de centrul mp. Bucurestim cu acces rapid pe A2 cit si A4. Oferă condiții maxime de izolare și siguranța vizuala, fără posibilitate de acces sau supraveghere de către paparazzi.
Luxury Mansion conferă un spor de intimitate pentru desfășurarea evenimentelor dumneavoastră așa cum va doriți cât și un moment de relaxare și ieșire din cotidian.

Dispune de o curte exterioara de cca 3000 mp pentru relaxare cu ieșire la lac, din care sunt disponibile zona 1- in suprafata de cca 400 mp, zona 2- in suprafata de cca 800 mp, bogata in vegetație, oferind un ambient extraordinar de plăcut Dvs. cât și invitaților, parcare ptr cca 8 auto plus o parcare generoasa adiacenta (circca 30 auto).

Vila este dotata cu piscina interioara,, cascada, valuri, jacuzzi, sauna, sistem de sonorizare, lumini si lasere, bar, bucatarie, jacuzzi, sala de fitness și multe alte facilitați, ce va pot contura plăcut evenimentul dumneavoastră.
In viitorul apropiat Luxury Mansion va primi masa de biliard, masa de poker, karaoke.

Luxury Mansion Party va pune la dispoziție 5 dormitoare cu baie proprie, bucatarie, mini bar, doua livinguri mari, doua terase, zona de grătar/ protap, mini bar, televizoare, etc. Pentru mai multe detalii și poze nu ezitați sa ma contactați.
Pretul de inchiriere pentru filmare video sau sedinta foto este de 400 euro / 4 ore.

Pretul de inchiriere in regim exclusiv - intre 600-1000 euro / noapte, in functie de numarul de invitati/evenimet cu check in 14-16 00 / check out 12 00 a doua zi ( plus / minus ).
Luxury Mansion Party colaboreaza cu firma specializata in evenimente astfel incit va poate oferi tot ceea ce aveti nevoie pentru buna desfasurare a evenimentului dv: catering, mese, scaune, sonorizare profesionala, protap, bar, burgher bar, candy bar etc.

Te asteptam sa petreci nopti si zile de neuitat, intr-o oaza de vegetatie, atmosfera relaxanta si sigura.

Informații suplimentare

Filtrează oferte nuntă: alte oferte nuntă

 

Contactează vânzătorul  Seller's picture
  Persoană fizică
  Pe site din 1. Sep 2020
  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.
  600 Euro €

  Informaţii vânzător

  Seller's picture
  Persoană fizică
  Pe site din 1. Sep 2020

  Locaţia anunţului

  Romania, Bucuresti, Bucuresti
  Bucuresti