Termeni și condiții

Ai ajuns unde trebuie! Proiectul AnunturiNunta.eu a  fost lansat în aprilie 2017 având rolul de a oferi produse și oferte premium din domeniul evenimentelor, adaugate gratuit de utilizatorii site-ului.

 

Fie că ai de vânzare lucruri noi, vintage sau la mâna a doua, le poți expune fără nici un cost. Acceptam inclusiv produsele disponibile în magazin cu conditia ca acestea să se incadreze în nisa site-ului AnunturiNunta.eu. Ofertele promotionale se pot adauga doar în sectiunea corespunzatoare, fiind necesara reînnoirea la o perioada de 30 zile.

 

Te rugăm să acorzi puțină atenție acestor termeni și condiții, întrucât serviciile site-ului AnunturiNunta.eu pot fi oferite doar persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.

 

1. Termeni utilizati - explicați pe înțelesul tuturor:
Site = pagina web AnunturiNunta.eu (și moderatorii săi) cu toate aplicațiile și secțiunile acesteia
Utilizator = orice persoană fizică și/sau juridică, în vârstă de cel puțin 18 ani, care accesează site-ul AnunturiNunta.eu
Anunț = ofertă publică lansată de un Utilizator prin care este prezentat un produs sau un serviciu cu scopul vânzării sau închirierii  
Vânzător = Utilizatorul site-lui AnunturiNunta.eu care oferă spre vânzare si/sau inchiriere unul sau mai multe produse și/sau, dupa caz, servicii
Cumpărător = Utilizatorul site-ului AnunturiNunta.eu care cumpără unul sau mai multe produse și/sau servicii afișate pe AnunturiNunta.eu
Moderatori = persoanele care verifică un Anunț înaintea sau ulterior publicării acestuia pe site-ul AnunturiNunta.eu
Termeni și condiții = prezentul contract de utilizare
Furnizor = Platforma AnunturiNunta.eu

 

 2. Acceptarea condițiilor
Folosirea site-ului AnunturiNunta.eu presupune acceptarea necondiționată și în totalitate a acestor Termeni și Condiții. Prin folosirea site-ului AnunturiNunta.eu, se intelege atât accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont pe site, cât și/sau folosirea serviciilor de publicare pe Site a anunțurilor pentru vânzarea, cumpărarea sau închirierea de bunuri sau servicii.
 Te rugăm să acorzi câteva minute pentru a le citi. Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza această pagină în orice moment Pagina Termeni și condiții este disponibilă permanent și poate fi consultată oricând aici.

 

 3. Descrierea serviciilor oferite
AnunturiNunta.eu este un proiect online unde poți publica în mod gratuit anunțuri de vânzare sau închirere sau poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori.


4. Adăugarea unui anunț
Noi, echipa proiectului AnunturiNunta.eu, ne dorim ca toate Anunțurile publicate să fie scrise corect și să fie conforme cu realitatea. Datorită acestui motiv, aprobarea anunțurilor nu se face instantaneu, acestea fiind verificate de o echipă specializată care are dreptul de a le corecta și publica ulterior acestor verificări, sau după caz, corecturi.


Te rugăm să acorzi atenție și să ții cont de Regulile de postare ale unui Anunț întrucât ne rezervăm dreptul de a respinge și/sau șterge anunțurile care nu respectă aceste reguli.


Pentru a adăuga un Anunț trebuie să completezi formularul care se deschide la click pe butonul de ”Adaugă anunț gratuit”. Te rugăm să completezi date reale de contact, astfel încât să poți fi contactat de Cumpărători sau de utilizatorii care doresc mai multe informații despre produsul sau serviciul oferit de tine.


Prin trimiterea anunțului spre publicare către Site, declari că ești de acord în totalitate și necondiționat cu toate clauzele prezentului document. Perioada de valabilitate a unui Anunț este de nelimitata pentru produsele noi și second-hand. Ofertele de nunta/botez au valabilitate de 30 zile și posibilitate gratuita de reinnoire. Un Utilizator poate publica în contul său un număr nelimitat de anunțuri/oferte.


4. Dreptul de autor
Întregul conținut al paginii AnunturiNunta.eu, prin conținut înțelegându-se imagini, texte, grafică, inclusiv Anunțul în forma publicată pe site pentru care Vânzătorul cedează dreptul de utilizare, neexclusiv, în favoarea Furnizorului, aplicații, link-uri și orice alt conținut audio-vizual, cât și design-ul grafic, codul sursă și orice alte date și informatii aparțin Site-ului, Furnizorului și afiliaților acestuia.

 

Aceste informații sunt protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Informațiile publicate pe AnunturiNunta.eu nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris al reprezentantului legal al Furnizorului. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.


Prin publicarea unui anunț pe site-ul AnunturiNunta.eu tu afirmi, garantezi și susții că deții toate drepturile de autor pentru imagini, text și conținut și nu încalci dreptul de proprietate intelectuală al unei terțe părți. Tu ești singurul răspunzător pentru tot ceea ce postezi și de consecința publicării unui Anunț.


Publicând anunțul pe site-ul AnunturiNunta.eu accepți să acorzi către Furnizor o licență cu titlu gratuit, nelimitată în timp și irevocabilă prin care transmiți către Site toate drepturile asupra materialului postat.

 

 5. Limitarea răspunderii
Ne străduim să îți oferim cel mai bun serviciu, dar nu îți putem promite că va fi perfect, drept urmare nu îți putem oferi nici o garanție că site-ul AnunturiNunta.eu va fi disponibil neîntrerupt sau fără erori. În ceea ce privește materialele pe care le postezi îți reamintim că tu ești direct răspunzător de conținutul și veridicitatea acestora.

Furnizorul, site-ul AnunturiNunta.eu și/sau moderatorii săi nu garantează în nici un fel pentru disponibilitatea, calitatea sau cantitatea (sau oricare alte aspecte) produselor sau serviciilor care fac obiectul Anunțurilor și nu își asumă nici un fel de răspundere pentru veridicitatea Anunțurilor afișate.

 
În niciun caz Furnizorul, site-ul AnunturiNunta.eu și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune directe, indirecte, incidentale sau de consecințele ce rezultă din lipsa de acuratețe a conținutului, erori, pierderi sau stricăciuni de orice fel apărute în urma folosirii oricărui conținut postat, transmis prin e-mail sau oricum altfel făcut disponibil prin Site. De asemenea, Furnizorul, site-ul AnunturiNunta.eu și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru activitățile Utilizatorilor, în special pentru furnizarea de conținut sau date eronate în ceea ce privește produsul sau serviciul ce face obiectul unui Anunț.


În cazul unui confict, te rugăm sa ne contactezi și vom căuta o rezolvare amiabilă, urmând îndeaproape reglementările în vigoare. În cazul agravării conflictului și dacă rezolvarea amiabilă a eșuat, va fi necesar să apelăm la instanțele judecătorești competente.
Pentru siguranța ta, îți recomandăm să verifici întotdeauna informații legate de concursurile și campaniile organizate de noi pe pagina noastră www.anunturinunta.eu sau pe pagina oficială de Facebook, facebook.com/anunturinunta.eu.

 

 6. Reguli de postare și reguli de bună conduită pe site-ul AnunturiNunta.eu
Pentru a crea un loc în care toata lumea să revină cu plăcere, fie la cumpărături, fie că are ceva de vânzare sau închirere, Moderatorii site-ului AnunturiNunta.eu vor înlătura anunțurile incomplete sau incorecte, așadar, aprobarea anunțurilor nu se face automat și instantaneu.
Pentru a evita o situație neplăcută în care un Anunț este respins, te rugăm să ai în vedere:
-anuntul adaugat de tine sa poată fi inclus într-o categorie existenta pe site. Îți reamintim faptul ca proiectul  AnunturiNunta.eu este dedicat exclusiv evenimentelor private și corporate: nunti, botezuri, cununii.
-publicarea anuntului se face realiza în limba Romana, folosind un limbaj corespunzător.


6.1 Alte informații:
-Este permisă publicarea unui singur Anunț pentru același produs sau serviciu. Anunțurile care vor fi identificate ca fiind duble, vor fi respinse sau retrase de pe Site. Dacă vinzi produse sau servicii ca un întreg sau la pachet, te rugăm să menționezi acest lucru în descriere.
-Un Anunț este valabil pentru un singur produs sau serviciu. Te rugăm să publici mai multe anunțuri dacă oferi spre vânzare mai multe produse sau servicii.
-Dacă dezactivezi un anunț în scopul repostării lui, anunțul nou nu va fi acceptat și nu va apărea pe site, întrucât ai posibilitatea de a Activa anunțul pe care l-ai dezactivat și pe care îl poți regăsi în lista Anunțuri Dezactivate.
-Anunțul publicat într-un județ este vizibil atât în toată România cât și în județele vecine, de aceea nu este necesară (și nu va fi acceptată) publicarea aceluiași anunț în mai multe județe.
-Te rugăm să nu faci publice date cu caracter personal în descrierea Anunțului (serie și număr carte identitate, CNP, cont bancar, etc)  sau să oferi ca date de contact numere de telefon cu suprataxă, întrucât aceste anunțuri nu vor fi acceptate.
-Te rugăm să folosești majuscule numai acolo unde este necesar, adică la începutul titlului și pentru numele unor mărci/brand-uri. Titlurile scrise numai cu majuscule vor fi înlocuite cu minuscule de moderatorii site-ului AnunturiNunta.eu. De asemenea, vor fi eliminate din titlu cuvinte nerelevante pentru produsul sau serviciul comercializat (exemplu: vând, ofertă, urgent, etc.)
-Te rugăm să publici anunțuri care pot fi încadrate în categoriile site-ului.
-Te rugăm să nu adaugi link-uri către alte website-uri în descrierea anunțului tău, întrucât moderatorii site-ului AnunturiNunta.eu au dreptul de a le șterge.
-Anunțurile prin care utilizatorii site-ului AnunturiNunta.eu s-ar putea simți discriminați pe critreriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, bolilor sau apartenenței la o categorie defavorizată, nu vor fi publicate.
-Este permisă adăugarea unor imagini de tip catalog în cadrul unui Anunț doar dacă adaugi cel puțin o poză făcută de tine care să fie reprezentativă pentru produsul sau serviciul comercializat
-Serviciile oferite trebuie să respecte legile și reglementările aplicabile din România.


6.2 Reguli referitoare la imagini
-Este permisă adăugarea unor imagini de tip catalog în cadrul unui Anunț doar dacă adaugi cel puțin o poză făcută de tine care să fie reprezentativă pentru produsul sau serviciul comercializat;
-Imaginile utilizate trebuie să fie clare și să reflecte starea actuală a produsului sau ofertei
-Imaginile care nu au legătură cu produsul/oferta vor fi șterse de către moderatorii site-ului  AnunturiNunta.eu.
-Imaginile care conțin watermark-uri, sigle sau alte însemne ale altor website-uri concurente vor fi șterse de către moderatorii  AnunturiNunta.eu.
-Imaginile utilizate trebuie să nu aibă nicio restricție, fiind interzisă utilizarea unor imagini care sunt grevate de drepturi ale unor terți, în special de drepturi de proprietate intelectuală ale unor terți.


7. Eligibilitatea, înregistrarea și anularea
Site-ul AnunturiNunta.eu este destinat persoanelor fizice și/sau juridice cu vârsta de cel puțin 18 ani și capacitate deplină de exercițiu.

Crearea unui cont pe site-ul AnunturiNunta.eu poate fi făcută folosind adresa de e-mail+o parolă. Prin înregistrare, Utilizatorul confirmă că are cel puțin 18 ani. Datele profilului creat pe site-ul AnunturiNunta.eu trebuie să fie reale, complete și actualizate. Nu sunt permise înregistrări multiple cu aceeași adresă e-mail.


Datele de autentificare sunt confidențiale. Îți recomandăm să îți iei măsuri de precauție și să îți alegi o parolă puternică, pe care să nu o dai nimănui.

În cazul în care, din diverse motive, dorești să renunți la contul tău gratuit pe site-ul AnunturiNunta.eu, trimite-ne un e-mail pe adresa hello(@)anunturinunta(.)eu și îți vom dezactiva contul, iar toate anunțurile tale vor fi retrase de pe Site.

 

După dezactivarea contului, putem păstra, pentru o perioadă de 12 luni, informații referitoare la conținutul publicat de tine. În acest caz, conform politicii de confidențialitate și a protecției datelor cu caracter personal, Site-ul poate furniza detalii referitoare la un Anunț (indiferent de natura lor) numai organelor competente în urma unei solicitări oficiale primite din partea acestora.


După dezactivarea contului și retragerea tuturor anunțurilor de pe site, nu putem garanta eliminarea imediată a rezultatelor de căutare în motoarele de căutare. Indexarea motoarelor de căutare este independentă de site-ul  AnunturiNunta.eu.

Ne rezervăm dreptul de a șterge sau edita orice Anunț care nu respectă Termenii și Condițiile, în orice mod. Te vom informa despre motivul modificării. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a bloca sau dezactiva un cont dacă primim raportări repetate referitoare la unul sau mai multe anunțuri care nu respectă cele menționate în prezentul document, al căror conținut nu este conform cu realitatea ori încalcă în orice alt mod vreo prevedere legală și poate aduce prejudicii securității activităților altor utilizatori ai site-ului AnunturiNunta.eu.