Set Argint 925 Colier Halo One si Cercei Halo One & Two

Romania, Bucuresti
Publicat acum 3 ani
ID #126
1 - 2 din 2
Întreabă preţul
Set Argint 925 Colier Halo One si Cercei Halo One & Two
Romania, Bucuresti,
Publicat acum 3 ani

Descriere anunț

O pereche de cercei alaturi de cu colier care se asorteaza la orice tinuta casual, dar si una eleganta, definită prin stralucirea de diamant! O idee sigură în materie de cadouri pentru femei, cu care nu aveţi cum da greş!

O pereche de cercei care se vor alinia stilului şi personalităţii fiecărei femei, indiferent că este vorba despre o doamnă extravagantă, sau o femeie care mizează pe accesorii discrete, minimaliste alaturi de un colier din argint. Pe de o parte avem cerceii cu un cristal Zirconia Simulated Diamond (lab created) translucid, rotund, în centru, remarcabil prin tăietura fină şi reflexiile pline de strălucire, îmbrăţişat de un inel încrustat cu multe alte cristale de mici dimensiuni, într-un cerc de sclipiri diafane.

Un cadou plin de strălucire şi farmec pentru cele mai elegante doamne şi domnişoare din viaţa dumneavoastră!

Acești cercei vor reuși să impresioneze prin designul lor aparte: două modele într-o singură pereche! Pe de o parte avem cerceii cu un cristal Simulated Diamond (lab created) translucid, rotund, în centru, remarcabil prin tăietura fină şi reflexiile pline de strălucire, îmbrăţişat de un inel încrustat cu multe alte cristale de mici dimensiuni, într-un cerc de sclipiri diafane. Pe de altă parte avem modelul plin, cu marginea rotundă plină de cristale mici și gingașe, detașabilă, care vine să completeze perfect cristalul din mijloc.

Cerceii Diamonds Halo One & Two au fost confecţionaţi din argint 925 şi placaţi cu rodiu pentru a nu se innegrii, un alt element distinctiv al luxului şi rafinamentului.

Detalii cercei:

Mărime cercei: 2 carate fiecare / 1 cm x 1 cm;

Diametrul cristalelor mari: 6 mm (1 Carat / fiecare cristal mare);

Carate: 2 Carate/ fiecare cercel;

Cercei confecționați din argint 925 Silver Sterling.

Un colier plin de strălucire şi farmec pentru cele mai elegante doamne şi domnişoare din viaţa dumneavoastră!

Un colier care se va alinia stilului şi personalităţii fiecărei femei, indiferent că este vorba despre o doamnă extravagantă sau o femeie care mizează pe accesorii discrete, minimaliste.

Un cristal Simulated Diamonds Zirconiu translucid, rotund, în centru, remarcabil prin tăietura fină şi reflexiile pline de strălucire, îmbrăţişat de un inel încrustat cu multe alte cristale de mici dimensiuni, într-un cerc de sclipiri diafane.

Detalii colier:

Mărime colier: 2,5 carate / 2 cm lungime x 1cm;

Big Stone Size : 0,7 cm (2 Carate)

Colier din argint 925 carate alaturi de un lantisor din argint 925 Made in Italia

Informații suplimentare

Material: argint
Pietre preţioase: cristal

 

Contactează vânzătorul  INFO: Pentru mai multe informaţii legate de acest produs/ofertă, vizitaţi site-ul oficial. Detalii aici: click
  Seller's picture
  Persoană juridică
  Pe site din 12. Mar 2018
  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.
  Întreabă preţul

  Informaţii vânzător

  Seller's picture
  Persoană juridică
  Pe site din 12. Mar 2018

  Locaţia anunţului

  Romania, Bucuresti
  Str. Popa Savu, Nr. 74, Sector 1, Bucuresti