Rochia de mireasa 5 in 1 - Marithe

Romania, Bucuresti
Publicat acum 2 ani
ID #195
1 - 2 din 5
Întreabă preţul
Rochia de mireasa 5 in 1 - Marithe
Romania, Bucuresti,
Publicat acum 2 ani

Descriere anunț

Schimbam rochia de mireasa la propriu! Ce spui de 5 rochii de mireasa pentru nunta ta? Toate in cadrul aceluiasi pret! Marithe lanseaza revolutia 5 in 1 – conceptul UNIC de rochie de mireasa care se modifica in doar cateva secunde!


Cu o rochie de mireasa 5 in 1 vei starni interesul si admiratia tuturor - vei fi printesa la biserica imbracand o rochie cu maneci lungi, decenta si extrem de diafana, apoi vei fi sexy cu umeri goi si fusta ampla pe ringul de dans. Toti vor sesiza momentul in care vei renunta la fusta de printesa pentru a dezvalui o sirena care iti va marca forma corpului. Dimineata te va gasi dansand alaturi de invitati intr-o rochie scurta tip balerina sau , de ce nu, in rochia de baza. Nimeni nu va uita rochia aceea speciala pe care ai avut-o TU la nunta!

Mai mult! Rochia de mireasa 5 in 1 Marithe este prima care poate fi refolosita. Cum? Simplu! Toate fashionistele din lume iubesc o fusta scurta de tulle.

Ce zici? Vino la Marithe probeaza, admira si comanda si tu o rochie din gama 5 in 1 ! Suna la 0720355285 pentru a afla mai multe detalii despre gama 5 in 1.

Informații suplimentare

Starea produsului: nou
Negociabil:
Tipul de rochie: alt tip de rochie
material folosit: dantelă
Tip de tranzacţie: vânzare
Alte informatii: Vino la Marithe probeaza, admira si comanda si tu o rochie din gama 5 in 1 ! Suna la 0720355285 pentru a afla mai multe detalii despre gama 5 in 1.
prin predare personală:
prin curier:
prin poştă:
în magazin:

 

Contactează vânzătorul  Seller's picture
  Persoană fizică
  Pe site din 25. Sep 2019
  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.
  Întreabă preţul

  Informaţii vânzător

  Seller's picture
  Persoană fizică
  Pe site din 25. Sep 2019

  Locaţia anunţului

  Romania, Bucuresti