0

Acest anunț a expirat.

Oferta nunta la Aristocrat Events Hall

Romania, Bucuresti
Ultima actualizare acum 2 ani
ID #174
Întreabă preţul
Oferta nunta la Aristocrat Events Hall
Romania, Bucuresti,
Modificat acum 2 ani

Descriere anunț

Pentru evenimentul perfect din viata ta, pregatim periodic oferte nunta speciale care sa se potriveasca cu bugetul si asteptarile tale.

Cream solutii speciale personalizate pentru clientii nostri, precum oferte nunta, astfel incat fiecare moment sa fie unic si ireprosabil. Cu Aristocrat Events Hall – centrul de evenimente de lux preferat de vedetele din Romania, accesibil tuturor celor care isi doresc o nunta fara griji – visul devine realitate.

Accesand optiunile incluse in oferta nunta, planificarea si organizarea unei eveniment fastuos se transforma usor in realitate iar desfasurarea acestuia devine clara, transparenta si eficienta.

Aristocrat Events Hall iti pune la dispozitie o echipa de profesionisti si te sprijina pe tot parcursul organizarii evenimentului, de la prima intalnire pentru vizionare a locatiei pana la plecarea ultimului invitat. Gasesti la noi un meniu nunta atent selectionat, un buget echilibrat pentru o oferta nunta adaptata cerintelor tale si un portofoliu variat de produse exclusiviste. Si nu in ultimul rand, o atentie desavarsita pentru fiecare detaliu in parte.

Cere o oferta nunta sau Intreaba pe Chef despre despre cum poti sa alcatuiesti propriul meniu nunta pentru acest eveniment special din viata ta.

Meniu Nunta Special - 59 Euro/pers.
Meniu nunta 1 - 59 Euro/pers.
Meniu nunta 2 - 65 Euro/pers.
Meniu nunta 3 - 78 Euro/pers.
Meniu nunta 4 - 92 Euro/pers.

Informații suplimentare

Filtrează oferte nuntă: meniu şi facilităţi

 

Contactează vânzătorul

  Seller's picture
  Persoană fizică
  Pe site din 20. Apr 2018
  Acest anunţ a expirat, nu poţi contacta vânzătorul.
  Întreabă preţul

  Informaţii vânzător

  Seller's picture
  Persoană fizică
  Pe site din 20. Apr 2018

  Locaţia anunţului

  Romania, Bucuresti
  Soseaua PIPERA Nr. 48, Sector 2 București