Nunta - Gabriel Klimowicz

Romania, Bucuresti
Publicat acum 3 ani
ID #142
1 - 2 din 2
Întreabă preţul
Nunta - Gabriel Klimowicz
Romania, Bucuresti,
Publicat acum 3 ani

Descriere anunț

Ce este nunta? Inceputul sau finalitatea iubirii? E legamint spiritual pentru vecie sau doar un contract social? Este un drum, o devenire sau doar un parteneriat parafat in patul conjugal? Participa divinitatea la acest ceremonial sau e doar cel mai mare "banchet” din viata mirilor? E nunta cu dar sau fara? Cine vine cu darul, Dumnezeu sau stapinul banilor, Marele Nimic? Sint copiii semnul nuntii sau doar un rest, ceea ce ramine dupa nunta?

Cititorii vor gasi, poate, raspunsuri la aceste intrebari esentiale. Daca nu vor gasi, atunci romanul le va suscita, in mod sigur, mai multe intrebari.

Autorul afirma: "Fara intrebari nu putem trai cu adevarat. Ele sint motorul devenirii noastre. Daca sintem bine inarmati cu intrebarile arzatoare ale existentei, putem pleca in viata dupa propriile noastre raspunsuri. Succesul va fi garantat”.

Subintitulata "roman de dragoste”, cartea lui Gabriel Klimowicz nu este doar suma unor tulburatoare povesti de dragoste, ci si o radiografie pertinenta si in cunostinta de cauza a lumii romanesti contemporane.

Nr. de pagini : 320
Anul aparitiei : 2016

Informații suplimentare

Starea produsului: nou

 

Contactează vânzătorul  INFO: Pentru mai multe informaţii legate de acest produs/ofertă, vizitaţi site-ul oficial. Detalii aici: click
  Seller's picture
  Persoană juridică
  Pe site din 4. Apr 2018
  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.
  Întreabă preţul

  Informaţii vânzător

  Seller's picture
  Persoană juridică
  Pe site din 4. Apr 2018

  Locaţia anunţului

  Romania, Bucuresti
  Str. Iacob Negruzzi, Nr. 37, Sector 1, Bucuresti